SEO

Vores dygtige og erfarne hold af specialister inden for SEO og outreach-netværk står klar til at servicere din side, og hvad end du har et dybdegående kendskab til SEO eller ej, kan vi hjælpe dig på rette vej.

Kontakt os
Greentel
ICEpower A/S
Chili Klaus
CleverCoffee
Creme de la Creme shop
Jyske Storkøkken
Cadesign Form A/S
Tirsbæk Bakker A/S
Xocolatl
MIFApladen A/S
Kundetbedste™
Poul Tarp A/S
Dansk Firmaidrætsforbund
MuteBox
3BusTilbud
WYNG
Schmidt Møbler
FirstAgenda A/S
Roligan.dk
Dansk ICYE
Recruit IT
Region Midtjylland
Cadesign Base A/S
Gbase® Sport
HommeFemme

Synes du, SEO virker uoverskueligt og uforståeligt, og ved du ikke, hvordan du skal gribe det an? I så fald er du landet det helt rette sted. Hos Search Partners hjælper vi dig ganske enkelt med at skyde din side til tops i startfeltet, så den ikke længere står parkeret på de bagerste rækker af Google.

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse for ”search engine optimization”, og på dansk kaldes det også søgemaskineoptimering. SEO er indbegrebet af det arbejde, der ligger i at optimere en side, således den kan performe godt i de organiske søgeresultater. Målet med SEO er ganske enkelt at skyde din side til tops i søgemaskinerne – primært side 1 på Google.

SEO arbejder med optimering ud fra en forskellige række faktorer, som søgemaskinerne kigger på, når de skal rangere sider. En del af faktorerne er kendte, men størstedelen er ukendte. Overordnet set handler SEO om at gøre din side relevant i forhold til brugernes søgninger. Dog handler det i mindst lige så høj grad om at få din side til at performe bedre end dine konkurrenter for at opnå bedre placeringer.

Search Partners vision og tilgang til SEO

Vi er ikke interesseret i at tale om kringlede visioner og tilgange – vi vil meget hellere skabe og vise resultater. Ikke desto mindre finder vi det alligevel nødvendigt at fortælle om vores vision og tilgang til SEO, så du har en bedre fornemmelse af, hvem vi er som SEO-bureau.

Selvom din butik ligger online, gælder de samme forhold som for en fysisk butik. Du vil gerne have kunder i din digitale butik. Hvis der ingen kunder er i butikken, kan du nemlig heller ikke sælge noget. På samme måde er kunder, der blot kigger i en fysisk butik, mindst lige så vigtige i en online butik – hvis endda ikke vigtigere.

Skal det være en smule mere teknisk, kan vi også bidrage med dén vinkel. Jo højere din side rangerer i SERP’en, desto flere besøgende får din side sandsynligvis også – og jo flere besøgende din side får, desto større er chancerne for at konvertere.

Vores udgangspunkt for SEO-arbejde er analytisk

Vi gennemsøger alle afkroge i opbygningen af din side og finder alle de steder, hvor den kan justeres i forhold til SEO. Samtidigt sørger vi også for, at du får en rapport, som er til at forstå. Vi analyserer både:

  • hvordan din side performer
  • hvor brugerne på siden bevæger sig hen
  • hvor de klikker
  • og hvad de i øvrigt foretager sig derinde.

Denne analyse af din side er utrolig værdifuld i forhold til optimeringen. Hvis ikke vi kender sidens nuværende status, er det svært at vide, hvor vi skal gribe ind. Vores teknikkere sørger naturligvis for, at din side bliver fintunet efter alle kunstens regler, så du opnår den bedst mulige placering i søgemaskinerne.

Derudover kigger vi også nærmere på tekniske optimeringer, når vi arbejder din side frem imod side 1 i søgemaskinerne. De tekniske optimeringer involverer alt fra sidens hastighed til redirect-chains og mange andre aspekter, der kan have indflydelse på, hvordan din side performer. Tekniske optimeringer er helt centrale, og de ligger gemt i koderne. Det betyder, de altså ikke kan ses på selve siden. Uforståeligt? Vi viser dig gerne, hvor og hvordan du kan se dem.

Søgeordsanalyser er alfa og omega

Hos Search Partners er søgeordsanalyser en naturlig del af vores analytiske arbejde. Vi oplever alt for ofte, at kunderne springer denne del over eller finder forkerte søgeord, da de ikke nødvendigvis ved, hvad de skal søge efter. Søgeordsanalyser er alfa og omega for at opnå succes med SEO og Google Ads, og det handler kort og godt om at finde de søgeord, dine kunder bruger, når de leder efter dine produkter eller ydelser online.

Det lyder umiddelbart ligetil, men der kan faktisk være stor forskel på, hvad du tænker, og hvad kunderne rent faktisk søger efter. Der kan ligge en guldgrube gemt i ordentlige søgeordsanalyser, og derfor indgår de naturligvis også altid i vores arbejde. Faktisk er vi ikke for fine til at sige, at søgeordsanalyser er noget, som vi har 100% styr på!

Vores SEO-arbejde indebærer altid et grundigt forarbejde, således vi kan sikre det bedste resultat. Derudover er du altid en fast bestanddel af arbejdet, da vi ønsker at samarbejde med dig om at finde de helt rigtige ord. Når alt kommer til alt, så kender du din forretning bedst, og kun du ved, hvor forretningen skal bevæge sig hen.

SEO kalder på dygtige og kreative tekstforfattere

Din hjemmesidetekster er ekstremt vigtige for at opnå en god placering i søgemaskinerne. Hos Search Partners har vi derfor samlet det bedste hold af tekstforfattere og content specialister, som kan levere klare, kreative og præcise tekster med udgangspunkt i søgeordsanalyser.

Vores dygtige tekstforfattere kan både levere skarpe SEO-tekster, der lever op til dine behov og ønsker, men de kan også levere andre typer tekster. Vi samarbejder kun med erfarne og kompetente tekstforfattere, da tekstarbejdet er og bliver et vigtigt element i arbejdet og altså nøglen til at få din virksomhed til at skyde til tops i søgemaskinerne.

Hvad vil du opnå med SEO?

Hvis vi skal opnå størst mulig succes med dit SEO-projekt, er det nødvendigt med et indledende møde, hvor vi i fællesskab blandt andet kan afdække, hvad du gerne vil opnå med din SEO-indsats, og hvor vigtig SEO er for din forretning. Et indledende møde giver os ganske enkelt det bedste indblik i din forretning.

Udover at høre, hvad formålet er med dine online aktiviteter, skal vi også blive klogere på:

  • Forventet omsætning på baggrund
  • Relevante parametre at måle sidens succes på
  • Den nuværende online tilstedeværelse på tværs af medier og platforme
  • Tidligere eller nuværende strategier samt deres resultater.

Før vi mødes til et indledende møde, sørger vi også for at foretage analysen af din side. Det gør vi for at vise, hvordan nuværende strategier klarer sig i søgemaskinerne, hvilke søgeord I ranker på, hvilke søgeord I potentielt kunne ranke på osv.

Som inden for mange andre fagområder er det vigtigt med et indledende møde, hvor vi kan forventningsafstemme og ikke mindst afklare formålet med din kommende indsats. Ellers risikerer vi blot at spilde tid, penge og ressourcer – og det er hverken fordelagtigt for dig eller os.

Hvad kan vores SEO-bureau hjælpe med?

Search Partners er et dynamisk bureau bestående af specialister inden for forskellige SEO-discipliner. Her finder du de nørdede og tekniske SEO-specialister, som dvæler i analyser og data fra morgen til aften. Samtidigt finder du dog også de skarpe tekstforfattere, som har fingeren på pulsen og formår at gøre selv det mest teksttunge og kringlede levende, let og læseligt.

Alle vores specialister har dog én ting til fælles: Deres primære opgave er både at øge mængden og relevansen af trafikken til din side.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der er stor forskel på, hvordan SEO-bureauer løser opgaver for forskellige typer kunder. Hvor nogle kunder udelukkende benytter et SEO-bureau i forbindelse med sparring og rådgivning, er der andre kunder, som ønsker at SEO-bureauet overtager det fulde ansvar. Der findes også den helt tredje type kunder, som vælger at splitte deres SEO-indsats ud mellem forskellige bureauer specialiseret inden for forskellige fagområder.

Den sidste mulighed fraråder vi altid vores kunder. Ved at splitte SEO-disciplinerne ud mellem forskellige bureauer er det nemlig nemmere at miste overblikket. Du risikerer også, at SEO-bureauerne har forskellige tilgange til SEO, som i sidste ende kan med at modarbejde hinanden. Lad hellere ét SEO-bureau håndtere det hele, således du ikke mister overblikket og risikerer at betale for arbejde, der alligevel ikke opfylder formålet.

Hvordan vælger du det rette SEO-bureau?

Når du skal vælge det rette SEO-bureau, skal du kigge indad. Valget afhænger nemlig af dine ambitioner og dit budget. Du skal have en klar ambition om, hvilke resultater du ønsker at opnå med SEO. Jo mere ambitiøs du er, desto mere tid og desto flere penge skal du også investere i SEO-projektet. Lige så snart du kender dit ambitionsniveau, bliver det automatisk lettere for dig at finde det rette bureau.

Hos Search Partners har vi flere års erfaring med SEO, og vi har både arbejdet med større og mindre virksomheder. Derudover har vi både haft SEO-kunder med budgetter i den høje og lavere ende. I vores SEO-bureau er der plads til alle typer SEO-kunder, og vi sørger altid for at skræddersy en løsning, som både er tilpasset dit ambitionsniveau og dit budget.

At finde det rette SEO-match er dog ikke kun et spørgsmål om ambitioner og budgetter. Det handler i mindst lige så høj grad om at finde et SEO-bureau, hvor du føler dig hørt og set. Hvis du ikke har særligt store økonomiske ressourcer til SEO, kan du i vores optik hurtigt ende med at drukne blandt de tunge mastodonter i de større SEO-bureauer.

Hos Search Partners hjælper vi forskellige typer virksomheder med skyde til tops i Google. Vil du gerne høre mere om dine muligheder hos os? Så tøv ikke med at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed.

Sådan får du succes med dit SEO-bureau

Alle er enige om, at man skal ligge på side 1 på Google og andre søgemaskiner, før man for alvor bliver fundet af de relevante kunder. Èt skridt på vejen dertil er ved at alliere sig med et erfarent og kompetent SEO-bureau, der kender spillereglerne og samspillet mellem eksempelvis SEO og Google Ads.

For med det i baghånden kan du nemlig finjustere og navigere i den retning, der er optimalt i forhold til dit setup. Og det er utvivlsomt det, et SEO-bureau skal være skolet i qua sin erfaring med mange forskellige kundetyper og målsætninger.

Search Partners er dedikerede specialister med mange års erfaring inden for SEO, og med os på sidelinjen kan du få din side til tops i søgemaskinerne!