SEO

Ønsker du at komme længere frem i søgeresultaterne, så kan Search Partners og vores dygtige hold af specialister inden for søgemaskineoptimering hjælpe dig. Vores SEO-specialister og store outreach-netværk sørger for, at du kommer til tops på søgemaskinerne!

Noir Desire
Dixie
Tetramer Shop
Poul Tarp A/S
Birkmond
Capturi
Cadesign Base A/S
Kundetbedste™
Dansk Firmaidrætsforbund
Fabrika A/S
FirstAgenda A/S
HommeFemme
Psykologhuset ReView
Cadesign Form A/S
Creme de la Creme shop
Greentel
Gbase® Sport
Tirsbæk Bakker
– En af de bedste måder at eksponere din virksomhed på

Alle er enige om, at man skal ligge på side 1 på Google og andre søgemaskiner for, at man for alvor bliver fundet af sine kunder.

Vil du betale nok til Google Ads, kan du komme langt frem. Men det, vi gennemgår på denne side, koster ikke noget til Google – dog skal du selvfølgelig betale os for vores arbejde med SEO. Og det er helt afgjort pengene værd.

Vi analyserer din hjemmeside

Vi dykker ned i alle afkroge i opbygningen af din hjemmeside og finder de steder, hvor den kan justeres i forhold til SEO. Samtidig sørger vi for, at du får en rapport, som du nemt kan forstå. Vi analyserer, hvordan din side performer, hvor brugerne på hjemmesiden bevæger sig hen, hvor klikker de, og hvad foretager de sig i øvrigt derinde. Denne hjemmesideanalyse er meget værdifuld i forhold til optimeringen, og vores teknikere sørger for, at din hjemmeside bliver fintunet efter alle kunstens regler (og der er mange!), så du opnår den bedst mulige placering på søgemaskinerne.

Keyword research – hvad søger dine kunder

Keyword research handler om at finde de søgeord, som dine kunder bruger, når de leder efter dine varer eller services på nettet. Keyword research er super vigtigt for en god søgemaskineoptimering og indgår naturligvis altid i Search Partners’ arbejde. Det er noget, som vi har 100 % styr på! Vi foretager et grundigt forarbejde, så vi kan sikre det bedste resultat. Vi samarbejder desuden med dig som kunde om at finde de rigtige ord.

SEO kræver en dygtig tekstforfatter

Teksten og tekstforfatterens brug af søgeordene samt beskrivelsen af produktet er i dag ekstremt vigtigt for at opnå en god placering i søgemaskinerne. Vi har samlet det bedste hold af tekstforfattere og content-specialister, der kan levere klare, kreative og præcise tekster, der samtidig lever op til dine behov og ønsker for at få beskrevet dit produkt. Vores tekstforfattere kan både levere SEO-tekster og andre typer af tekster. Hos Search Partners er tekstforfatterens arbejde et vigtigt element i at få din virksomhed til tops på søgemaskinerne.

Tekniske optimeringer og virksomme koder

Når vi arbejder din hjemmeside frem imod side 1, så er tekniske optimeringer helt centralt. Tekniske optimeringer ligger gemt i koderne og kan altså ikke ses på selve siden – men vi kan evt. vise dig, hvordan du ser dem. Vi gennemgår ned til de mindste detaljer din hjemmesides hastighed, redirect-chains og mange andre aspekter.

Search Partners er dedikerede specialister med mange års erfaring inden for søgemaskineoptimering – det betyder, at vi kan få dig til tops på søgemaskinerne!