Mød et Search Bureau

– Vi mestrer hele paletten af search marketing

Hele tiden at optimere vores kunders synlighed på søgemaskinerne – det er nøgleordet for vores arbejde. Alle medarbejdere i Search Partners har flere års erfaring inden for search, og vi er ikke bange for at kalde os rendyrkede eksperter på området.

Synlighed er guld værd – der er to effektive indgange til minen

Der er overordnet set to veje til at opnå og forbedre sin synlighed på nettet. Der er dels SEO (søgemaskineoptimering), som ikke koster noget til Google, og dels PPC (pay per click), hvor man betaler sig til at opnå en bedre placering i søgeresultaterne, gennem annoncering.

SEO – en oplevelse for dine kunder i øjenhøjde

Søgemaskineoptimering går kort sagt ud på at optimere vores kunders placering i de organiske søgeresultater med alle de søgeord, som vi i samarbejde med kunden har besluttet os for at satse på og arbejde med. Arbejdet med søgeord betaler sig på to punkter. Dels øger arbejdet synligheden, hvilket medfører et højere afkast af den online marketingindsats, og dels vil et vellykket SEO-arbejde sikre billigere PPC-klik – men mere om det i næste afsnit.

SEO koster som nævnt ikke penge til Google eller andre søgemaskiner. Til gengæld tager vi betaling for det arbejde, vi udfører, for at føre SEO-strategien ud i livet og skrue på knapperne hos Google og de andre søgemaskiner.

PPC – bliv set allerede i dag

Ved PPC marketing (pay per click) betaler man for at opnå synlighed. Det koster således, hver gang der bliver klikket på en annonce, og brugeren bliver sendt ind på dit website. I store træk kan man betale sig til at ligge øverst i søgeresultaterne, men bl.a. Google sørger dog for, at kun de mest relevante annoncer kan komme til at rangere allerøverst, det gør vi som Google Ads bureau.

Som specialiseret bureau arbejder vi målrettet på at sikre, at dine annoncer er målrettet, så det kun er de mest relevante kunder, der klikker på dem. Det handler med andre ord ikke om at få så mange klik som muligt, men om at få de rigtige klik.

Digital annoncering på alle platforme

Search Partners er certificeret Google Partner – det signalerer en vis ekspertise at opnå denne status, og samtidig har vi hele tiden adgang til de nyeste tiltag fra Google og spændende nyheder inden for search marketing.
Som digital marketing bureau arbejder vi med annoncering på alle platforme – dvs. både Google Ads, Google Shopping, produkt feeds og betalt annoncering på Facebook, LinkedIn, Bing og YouTube m.m.

Få en rundtur i vores digitale ekspertiser

Search Partners arbejder ikke kun med SEO og PPC. Som search bureau er vi dybt inde i alle muligheder for at komme i kontakt med kunderne på nettet. Vi tilbyder derfor også ydelser og strategier inden for sociale medier, content marketing, user experience optimering og konverteringsoptimering. Desuden tilbyder vi at løfte vores kunder vidensmæssigt i forhold til digital marketing og afholder fx kurser i AdWords, facebookstrategier og -annoncering.

Kontakt os

Helt uforpligtende. I øjenhøjde.
Eller ring nu på +45 60 87 26 26

Search Partners er Google Partner
Search Partners er stolte af at være Accredited Professional i Bing Ads.

Kontakt os

Vil du vide mere eller møde os?

KONTAKT