PPC. Google Ads.

Google Ads giver kæmpe muligheder for at annoncere – og for at få betalende kunder! Ads netværket tilbyder mange forskellige annonceformater, både tekst-, billed-, video- og produktannoncer. Og vi hjælper dig med at vælge!

Search Partners er også din partner på valget af det rigtige format – og vi står for målretning og optimering. Det garanterer, at du sparer tid og penge på din virksomheds PPC-marketing. Og husk, at med PPC (Pay Per Click) betaler du kun, når din potentielle kunde rent faktisk reagerer på din annonce.

Vores mangeårige erfaring inden for Googles marketingnetværk sikrer dig en kompetent partner. Scroll videre og se, hvad vi kan tilbyde som Google Ads Bureau.

Spørgsmål?
Google Ads logo
Skærmbillede af Google Ads søgenetværket

Søgenetværket. Tekstannoncer.

Tekstannoncerne på Google vises øverst på siden, over de organiske resultater. Typisk vises der mellem 1 og 4 annoncer. Skal den ene være din?

Selv om tekstannoncerne er små – og med kort tekst – er der plads til at fortælle en masse om dit produkt, så din kunde bliver interesseret. Vi skal nok sørge for at skrive en annoncetekst, der skiller sig ud og er interessant. Tekstannoncerne kan indeholde store mængder information, telefonnumre, afstand til din virksomhed, rabatter eller kampagnetilbud, åbningstider, og med en god annoncetekst og målretning vil du kunne opnå gode resultater til en god CPA.

Du betaler efter PPC (Pay Per Click), dvs. kun, når en kunde klikker på annoncen og herefter kommer ind på din egen side.

Spørgsmål?

Shopping. Dine produkter i resultaterne.

Google bruges til at søge informationer – og når man skal købe nyt! Derfor er Google Shopping med sin billedvisning i dag større end de andre netværk.
Shoppingannoncer har typisk lavere klikpriser og højere konverteringsrater end tekstannoncer.

Ønsker du at få dit produkt vist i Google Shopping søgeresultaterne?
Du vil få vist dine produktannoncer på produktspecifikke søgninger samt andre relaterede søgninger. Også her betaler du kun pr. klik (PPC), og når kunden klikker, sendes han eller hun direkte ind på din side/webshop.

Vælger du Search Partners til dine shoppingannoncer, får du også vores avancerede produkt feed optimering, der kan trække en masse værdifulde data ind – her er vi langt forud for vores konkurrenter.

Spørgsmål?
Skærmbillede af Google Shopping Ads
Google Display netværket, her med et skærmbillede af et SAS banner

Display. Ram dine potentielle kunder visuelt.

Vi kender allesammen displayannoncerne, som du pludselig møder på andre sites – og de virker. Displaynetværket giver enestående resultater, hvis dine kunder rammes rigtigt af sælgende og informative flotte annoncer. Her betaler du enten via PPC (Pay Per Click), for antallet af visninger eller pr. konvertering.

Display benyttes typisk til remarketing – dvs. de vises til kunder, der allerede har vist interesse for et produkt – et sted på nettet. Remarketing og displayannoncering er særdeles effektivt, og der er typisk en lav CPA.

Annonceformatets udfordring er effektiv målretning! Og Search Partners kender alle de tekniske udfordringer, så vi kan skrue en ekstremt effektiv kampagne sammen.

Spørgsmål?

YouTube reklamer. Din reklame på verdens næststørste søgemaskine.

Nogle budskaber egner sig bedst til levende billeder og lyd (musik/tale). Det gør YouTube-annoncering ideelt til mange produkter og services. I kombination med den rette målretning er resultaterne til at mærke.

YouTube er verdens næststørste søgemaskine og utroligt effektiv, fordi brugerne her giver sig tid foran skærmen – og hvis din videoannonce er målrettet (det sørger Search Partners for, at den er) bliver din reklame set – før eller i løbet af filmen.

Med hensyn til betaling tilbyder YouTube både PPC (Pay Per Click), betaling per visning og betaling i forhold til konvertering.

Search Partners kan rådgive og stå for alle aspekter af en YouTube-reklame – inklusive produktionen af filmen.

Spørgsmål?
Videoannoncering på YouTube

Kom til tops i morgen med PPC

Lad os stå for dine Google Ads

Kontakt