TEXTA er content marketing- og e-mail marketing partner

Hos Search Partners arbejder vi tæt sammen med content marketing-bureauet TEXTA omkring både tekstforfatning, søgeordsanalyser, e-mail marketing og strategisk rådgivning i forbindelse med SEO.

TEXTA – et dynamisk content marketing-bureau

TEXTA er et content marketing-bureau med base i Aarhus, som varetager alt fra de brede, strategiske penselstrøg til det operationelle indholdsarbejde. Deres kundeportefølje er bred, og de hjælper et væld af forskellige typer brancher og virksomheder – fra den lille murervirksomhed til den store, internationale virksomhed. TEXTA består af et team dedikerede content connoisseurs, e-mail marketing guruer, deltidsskribenter, oversættere, korrekturlæsere og transskribenter.

De kan hjælpe med alt lige fra on-page, off-page og teknisk SEO til tekstforfatning på forskellige sprog, e-mail markedsføring og transskribering. Hvad enten du har behov for skarpe SEO-tekster, der både rammer Google og brugerne, e-mail markedsføring, som konverterer leads til kunder, transskribering af flere timers lydfiler eller linkbuilding med værdifulde links, som Google bruger i vurderingen af din sides vigtighed og placering i søgeresultaterne, kan TEXTA øge din synlighed og dit brand online.

TEXTA står klar med løsningerne og værktøjerne

Med TEXTA ind over content marketing i din virksomhed skal du aldrig mere bekymre dig om at befinde dig på de bagerste rækker af Google. Deres team består nemlig af de helt rette kompetencer og profiler med adgang til de nødvendige værktøjer, som kan skabe det bedst mulige resultat. Du får ganske enkelt en seriøs og passioneret samarbejdspartner, som sikrer din virksomhed den stærkest mulige tilstedeværelse på Google, så du opnår de bedste resultater med hensyn til leads og salg.

Hos TEXTA er der et tæt samarbejde mellem kunde og bureau, og gode relationer er derfor noget af det, de vægter højt. Deres datadrevne tilgang og gennemsigtighed omkring opgaver gør, at du får fuld indsigt i deres arbejde og de resultater, de skaber for dig. TEXTA adskiller sig fra sine konkurrenter ved at have en gennemskuelig prisstruktur, og med dem på sidelinjen kan du vinke farvel til dyre kontrakter med lange bindingsperioder. Du får i stedet fair priser og et team af specialister, som kan løfte din online tilstedeværelse til et helt nyt niveau.

Dét kan TEXTA hjælpe dig med

TEXTA leverer 360 graders løsninger til et væld af virksomheder i Danmark og udlandet, og Search Partners har i flere år samarbejdet med TEXTA på forskellige projekter og kunder. I vores samarbejde med TEXTA har vi oplevet professionel rådgivning og vejledning fra start til slut, og udover at levere imponerende resultater leverer de service og sparring i særklasse.

Når du samarbejder med Search Partners, får du altså ikke blot fingrene i et kyndigt search bureau, men derimod et full-service digital marketing-bureau med sublime partneraftaler. TEXTA kan hjælpe med alt indenfor SEO og CRO, og de leverer målbare og lækre løsninger, som både vil falde i smag hos brugerne og Google. Vil du gerne samarbejde med TEXTA? Eller vil du gerne høre mere om, hvad de kan tilbyde netop din virksomhed? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os allerede i dag.