Dwaal

Dwaal er webshop- og automation partner.
Hos Search Partners samarbejder vi med det digitale bureau Dwaal ApS omkring udvikling og optimering af webshops, lead management, CRM og automatisering. Dwaal er specielt tunge på teknisk implementering /integration samt digital forretningsudvikling.

Dwaal – Mere forretning og mere tid

Dwaal er et digitalt bureau specialiseret i rådgivning og teknisk udvikling indenfor e-handel, lead management og automatisering. Med andre ord skaber de optimale rammer for at konvertere den indgående trafik til kunder, sikre at kunderne vender tilbage og at jeres arbejdsgang bliver effektiviseret.

Til forskel fra mange andre bureauer begrænser deres kompetencer indenfor automatisering sig ikke til marketing, men inkluderer også optimering af salg og kundeservice processerne. Ved at lægge sig i snitfladen imellem organisations- forretnings- og teknisk udvikling kan Dwaal sørge for, at I får mere forretning og mere tid.

Teknikken skal understøtte forretningen

I deres tilgang sikrer de altid et optimalt sammenspil imellem de digitale muligheder og den digitale modenhed hos jer. Dermed står I ikke pludseligt med et overkompliceret set-up, men får en løsning, hvor de digitale platforme understøtter den enkelte medarbejder’s arbejde på bedst mulig vis. Derved opnår I den nødvendige fortrolighed med de digitale platforme til, at I kan bruge jeres fulde opmærksomhed på at lave værdiskabende arbejde.

Dwaal’s målgruppe

De to stiftere og ejere af Dwaal mødte hinanden hos Grundfos, hvor de begge var med til at udrulle marketing automation i hele Grundfos’ organisation.

Denne erfaring i internationalt format vil Dwaal gerne gøre tilgængelig for små- og mellemstore virksomheder, som derved får redskaber tilgængelige til at kunne bide skeer med “de store drenge” i forskellige brancher.