DanDomain

Har du en DanDomain-webshop, er der her en oplagt mulighed for dig. Som fast DanDomain-partner tilbyder vi en gratis SEO-gennemgang.

Boost din DanDomain-webshops placering på Google med en gratis SEO-gennemgang

I denne SEO-gennemgang går vi igennem de mange muligheder, der er for at tage din webshop til helt nye højder – også på Google.

Skal din webshop have de bedste forudsætninger for at tiltrække mere trafik og konvertere flere kunder? Start med en gratis SEO-gennemgang hos os.

Tag din DanDomain-webshop til nye højder med en komplet SEO-gennemgang

Når du har en webshop, er det alfa og omega, at du får drevet trafik ind på din side. Det skal dog være de rigtige besøgende, der før eller siden er klar til at foretage et køb. Og hvor skal trafikken så komme fra?

Der er mange muligheder, men en af de mest oplagte er søgemaskiner som Google. Der er rigtig meget trafik at hente her. Skal du have del i den store mængde besøgende, er det dog essentielt, at du er til stede på søgemaskinerne – og gerne i toppen. Det er her, SEO bliver en uundværlig spiller.

Mangler du startskuddet til at oppe dit SEO-game? Som en del af vores partnerskab med DanDomain kan vi tilbyde  dig som DanDomain-kunde en gratis SEO-gennemgang af din webshop.

Vi kan blandt andet kigge nærmere på:

 • Content
 • Søgeordsanalyse
 • Backlink-analyse
 • Diverse
  • Interne links
  • Title
  • Meta
  • Alt descriptions

Du kan kort sagt få en komplet gennemgang, hvor vi kommer omkring alle aspekter, der kan forbedre din SEO.

En personlig præsentation af rapporten på dine præmisser

Når vi har udarbejdet rapporten, får du en personlig gennemgang hos dig. Her bliver du præsenteret for de områder, vi har undersøgt. Derudover kommer vi med vores anbefalinger til, hvor det er godt givet ud for dig at lægge lidt ekstra kræfter for at øge din rangering på søgemaskinerne.

Det hele foregår på dine præmisser. Er der for eksempel et område, du ønsker mere fokus på end andre, er det det, vi tager udgangspunkt i. Du har derfor mulighed for at få skræddersyet en SEO-gennemgang, der passer til dine behov.

Lad Search Partners hjælpe dig med at kickstarte din SEO-indsats

Der er mange facetter af SEO, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvor du skal starte og slutte. Vores tilbud om en gratis SEO-gennemgang har derfor til formål at hjælpe dig godt fra start. Du får nemlig et overblik over, hvad der skal prioriteres først for at booste din placering på Google.

Om du selv ønsker at eksekvere på det efterfølgende, eller du har brug for assistance fra en ekspert, er op til dig. Vi står gerne til rådighed og hjælper dig med at komme i mål med dine SEO-indsatser.

Vi har blandt andet eksperter inden for SEO, der kan hjælpe dig med at skyde til tops på Google. Derudover er vi også specialister, når der skal laves et samspil mellem andre discipliner. Det kan for eksempel være imellem SEO og Google Ads.

Er du klar til at sætte gang i SEO-hjulene på din webshop? Det hele starter med en SEO-gennemgang. Find vores kontaktoplysninger på kontaktsiden.