Om os

Search Partners er et dynamisk digital marketing-bureau med base i Aarhus. Vores geografiske placering har dog som sådan ikke nogen betydning for dig og din virksomhed. Vi er nemlig et landsdækkende digital marketing-bureau med fokus på at skabe salg, leads og konverteringer, uanset hvor i landet du befinder dig.

Kontakt osKompetencer

Vi arbejder med effektiv digital markedsføring fra A-Z og har dybe rødder i SEO, Google Ads og annoncering. Med udgangspunkt i analyser og indsigter i forbrugernes adfærd udvikler vi skarpt content og sprøde kampagner, der matcher forbrugernes interesser til perfektion.

Analyser og målinger er alfa og omega

Når du samarbejder med Search Partners, er du garanteret et analytisk og datadrevet approach til digital markedsføring. Vi sørger for, at der er en rød tråd i alle touchpoints i kunderejsen, og det gælder alt lige fra søgninger og eksponeringer til klik og besøg på din hjemmeside. Målinger og analyse af trafik og eksponeringer er nemlig med til at sikre, at dine kampagner optimeres bedst muligt.

Hos os kan du vinke farvel til budgetter, der stikker af, annonceformater, som giver nul penge i kassen, samt content, der ikke performer. Vi arbejder nemlig i realtid, så vi løbende kan tilpasse annonceformater, budpriser og content til de mest effektive kampagner.

Vi samarbejder med landets dygtigste specialister

Med Search Partners på sidelinjen er du i trygge hænder, uanset om det omhandler SEO, Ads eller annoncering på sociale medier. Vi samarbejder med nogle af landets absolut bedste specialister inden for branchen, og vælger du os som din digitale partner, er vi med dig hele vejen. Hvad enten du har brug for spitzenklasse SEO-tekster, annoncering målrettet en niche på LinkedIn eller Ads, der skyder konverteringerne til vejrs, er du endt det helt rette sted.

Search Partners hjælper din virksomhed med at vækste gennem et tæt samarbejde, hvor der knyttes stærke bånd og skabes langvarige relationer. Vi tror nemlig på, det skaber de absolut bedste resultater – både på kort og længere sigt. Ønsker du et mere strategisk approach på dine digitale kanaler, så du kan få mest muligt udbytte af de digitale initiativer? I så fald er Search Partners den helt rette samarbejdspartner for dig.

Lad os styrke din digitale tilstedeværelse

Hos Search Partners hjælper vi dig med at styrke din digitale tilstedeværelse 360° rundt. Med effektiv SEO, Ads og annoncering kan du løfte din forretning til et nyt niveau. En af de helt store digitale spillere er Google, kun skarpt efterfulgt af Facebook, og derfor bør du skæve hertil i annoncerings- og SEO-øjemed. Hvis du ønsker at konkurrere med dine konkurrenter, er Google med alt sandsynlighed nøglen til succes.

Har du aldrig arbejdet med digital markedsføring? Har du måske allerede satset alt, du ejer, uden den store succes eller uden ROAS? Eller ønsker du blot en stabil og kompetent digital samarbejdspartner, der kan vedligeholde og skalere dine nuværende digitale marketingindsatser? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at rykke på din digitale tilstedeværelse, hvad enten målet er salg, leads eller konverteringer.

Greentel
ICEpower A/S
Chili Klaus
CleverCoffee
Creme de la Creme shop
Jyske Storkøkken
Cadesign Form A/S
Tirsbæk Bakker A/S
Xocolatl
MIFApladen A/S
Kundetbedste™
Poul Tarp A/S
Dansk Firmaidrætsforbund
MuteBox
3BusTilbud
WYNG
Schmidt Møbler
FirstAgenda A/S
Roligan.dk
Dansk ICYE
Recruit IT
Region Midtjylland
Cadesign Base A/S
Gbase® Sport
HommeFemme