Google Ads Kursus

Vil du gerne lære mere om, hvordan du får mere ud af dine digitale marketingkanaler og dermed blive en haj til Google Ads ligesom os? I så fald er du endt det helt rigtige sted.

Kontakt os
Greentel
ICEpower A/S
Chili Klaus
CleverCoffee
Creme de la Creme shop
Jyske Storkøkken
Cadesign Form A/S
Tirsbæk Bakker A/S
Xocolatl
MIFApladen A/S
Kundetbedste™
Poul Tarp A/S
Dansk Firmaidrætsforbund
MuteBox
3BusTilbud
WYNG
Schmidt Møbler
FirstAgenda A/S
Roligan.dk
Dansk ICYE
Recruit IT
Region Midtjylland
Cadesign Base A/S
Gbase® Sport
HommeFemme

Bliv en haj til Ads

Hos Search Partners har vi i årevis arbejdet med Google Ads, som førhen hed AdWords, og vi er i dag anerkendte specialister inden for hele Google Ads-spektret. Det gælder både blandt vores kunder, men i lige så høj grad også af Google, eftersom vi er certificeret Google Partner. Uanset om du er nybegynder eller allerede har stiftet bekendtskab med Google Ads i forbindelse med digital markedsføring, så finder du et Google Ads kursus hos os, som passer til dig. Platformen virker umiddelbart simpel og meget brugervenlig, men hvis du gerne vil foran dine konkurrenter og se en tydelig udvikling, kræver det ofte, at du udnytter langt flere af Google Ads funktioner.

Google Ads kursus, der løfter din virksomhed til et nyt niveau

Vi deler hellere end gerne ud af vores viden. Faktisk er vi vilde med at dele ud af vores viden og erfaringer, så du kan få succes med dine kampagner. Vores skræddersyede og gennemprøvede kursusforløb i Google Ads giver dig en grundlæggende forståelse af fundamentale funktioner, men samtidigt også konkrete guides til, hvordan du selv opbygger kampagner, arbejder med dem og optimerer dem, så du kan løfte din virksomhed til et nyt niveau. Kort sagt, giver vores Google Ads kurser dig mulighed for at administrere dine online marketingaktiviteter på egen hånd – naturligvis gerne med Search Partners på sidelinjen eller til ad hoc-sparring.

Med et Google Ads kursus hos Search Partners får du vores bedste tips, strategiske overvejelser og værktøjer til, hvordan du bedst får mest muligt ud af dine annoncekroner på Google Ads. Du kan dog også vælge et Google Ads-kursus hos os for bedre at kunne forstå og deltage i vores arbejde, når vi eksempelvis justerer, tester og arbejder med søgeord og annoncer, samt når vi justerer og tester effektiviteten af Google Ads efter alle kunstens regler.

Google Ads-kursus for alle niveauer

Hos Search Partners tilbyder vi en række forskellige Google Ads kursuspakker med forskellig dybde og indhold, alt efter om målgruppen er e-commerce manageren, netværksgruppen eller inspiration til et morgenmøde om digital markedsføring. I den anden ende af skalaen kan vi også målrette Google Ads-kurset til en eller flere medarbejdere fra en virksomhed, som har kapacitet in-house til selv at stå for Google Ads aktiviteterne, men som måske blot har brug for at komme lidt op i de højere luftlag for dermed at øge effektiviteten og ROI. Uanset hvad dit udgangspunkt for et Google Ads-kursus måtte være, kan du finde et kursus, som passer til dit niveau og ikke mindst dine ambitioner hos os. Search Partners tilbyder nemlig alt fra det jordnære til det højtflyvende – og alt derimellem.

Vi går i dybden med teknikker, der gør det muligt at se, hvilke aktiviteter der giver det bedste output, hvad end I ønsker her-og-nu varekøb eller en anden type handling, som eksempelvis klik på telefonnummer eller udfyldelse af kontaktformular. I vil desuden også blive sat til at arbejde med målretning, hvor Google Ads giver præcise muligheder for at vælge, hvem der skal se dine annoncer – og forhåbentligt klikke på dem.

Du kan blandt andet forvente at få følgende udbytte af et Google Ads kursus hos os. Vær dog opmærksom på, at fokus og dybde af de forskellige emner varierer, alt efter om du tager et avanceret eller et nybegynderkursus:

  • Kendskab til Ads, herunder avancerede funktioner (tekstannoncering, shopping-annoncering, display-annoncering samt YouTube-netværkets muligheder) og værktøjer
  • Overblik over standardfunktioner og kampagner i Ads
  • Introduktion til dynamiske søgeord og dynamiske annoncer
  • Forståelse af budstrategier i Ads
  • Udarbejdelsen af succesfulde og ikke mindst langsigtede kampagner
  • Optimering af kampagner
  • Optimering af produktfeed
  • Automatisering af kampagner, rapporter og budgivning fx. ROAS, mål-CPA, CPC og andre relevante budstrategier for din virksomhed
  • Eventuel afsluttende certificeringstest for at blive certificeret i Google Ads (dette er dog ikke et krav).
Skræddersyet Google Ads-kursus efter dine behov

Måske har I nogle unikke behov i jeres virksomhed, og i den forbindelse vil I gerne have et Google Ads-kursus, som er skræddersyet jer? Intet problem! Hos Search Partners har vi stor erfaring og succes med at tilbyde skræddersyede kursusforløb i Google Ads, der både opdaterer, inspirerer og hjælper virksomheder og deres medarbejdere. På de skræddersyede kurser er I i samarbejde med os med til at planlægge og klarlægge, hvilket stof vi skal vende, og hvad vi skal gå let hen over. Det hele aftaler vi på forhånd – simple as that.

Google Ads-kursus på ekspertniveau

Her skal der i den grad spidses ører. Denne type Google Ads-kursus kræver en grundlæggende forståelse for, hvordan Google Ads fungerer, og gerne erfaring med brugen af det. Vi vil eksempelvis kort vende de avancerede tilskrivningsmodeller, der kan være med til at øge din forståelse af, hvor effektive jeres annoncer er. Tilskrivningsmodellerne kan også hjælpe jer med at optimere den ofte komplicerede vej, brugerne bevæger sig, før varen lander sikkert i kurven. I al sin enkelhed klarlægger og optimerer vi mere komplekse processer i forbindelse med arbejdet i Google Ads. Vi kommer naturligvis heller ikke uden om Google Analytics, som du får en rigtig grundig gennemgang af. Google Analytics er nemlig alle indsigters moder, hvis du gerne vil forstå, hvordan jeres online marketing fungerer, og hvordan jeres kunder helt konkret tænker og handler.