Kursus i AdWords

Bliv en bedre AdWords kunde – eller kør selv

Search Partners har arbejdet i årevis med Google Ads, der før hed AdWords, og i dag er vi anerkendte specialister inden for hele Google Ads spektret. Anerkendt, dels af vores kunder og dels af Google selv med titlen Google Partner.

Gennemprøvede AdWords kurser

Vi deler gerne ud af vores viden – med skræddersyede og gennemprøvede kursusforløb – så du som kunde kan vælge selv at administrere dine online marketing aktiviteter – gerne med Search Partners på sidelinjen og til ad hoc sparring. Du kan også vælge vores AdWords kursus for bedre at forstå og deltage i Search Partners arbejde, når vi justerer, tester og arbejder med søgeord og annoncer mv. samt justerer og tester effektiviteten af AdWords efter alle kunstens regler. Læs casen om HommeFemmes E-Commerce Manager, der tog et AdWords kursus hos os.

Hvilket Adwords kursus passer dig – det jordnære eller det højtflyvende?

Vi tilbyder forskellige AdWords kursuspakker med forskellig dybde og indhold alt efter, om målgruppen er E-Commerce Manageren, netværksgruppen eller om det skal være en engangsforeteelse som inspiration til morgenmødet om digital markedsføring. I den anden ende af skalaen kan vi også målrette AdWords kurset til en eller flere medarbejdere fra en virksomhed, der har kapacitet in-house til selv at stå for Google Ads aktiviteterne, men som måske har brug for at komme lidt op i de højere luftlag for dermed at øge effektiviteten og ROI.

Vi tilpasser kursusforløbet efter dine behov

På kurset, der som nævnt vil blive skræddersyet, vil følgende netværk blive gennemgået i dybden, med mindre kursisten(erne) ønsker at gå let hen over noget af stoffet. Det aftaler vi på forhånd. Simple as that.

På Google Ads kurset gennemgår vi tekstannoncering, shopping-annoncering, display-annoncering samt YouTube-netværkets muligheder, og der er mulighed for en gennemgang af produkt feed optimeringer.

Vi går i dybden med teknikker, der gør det muligt at se, hvilke aktiviteter, der giver det bedste output, hvad enten I ønsker her-og-nu varekøb eller anden action som f.eks. klik på telefonnummer eller kontaktformular. 

Du vil også blive sat til at arbejde med målretning, hvor Google Ads giver præcise muligheder for at vælge, hvem der skal se dine annoncer – med efterfølgende mulighed for at klikke.

Adwords kursus for viderekomne:

Tilskivningsmodeller og Analytics

Her skal der spidses ører: Som eksempel vil vi her kort nævne de avancerede tilskrivningsmodeller, der kan øge din forståelse af, hvor effektive jeres annoncer er. Tilskrivningsmodellerne kan også hjælpe jer med at optimere den ofte komplicerede vej, brugerne bevæger sig, før varen lander sikkert i kurven.

Endelig kommer vi ikke uden om Google Analytics, som får en super grundig gennemgang. Analytics er nemlig alle indsigters moder med henblik på at forstå, hvordan jeres online marketing fungerer, og hvordan jeres kunder tænker og handler.

Kontakt os

Helt uforpligtende. I øjenhøjde.
Eller ring nu på +45 60 87 26 26

Vi er certificerede Google Partner

Kontakt os

Samtale om et Google Adwords kursus – helt uforpligtende?

KONTAKT