Google Ads Bureau

Vi er et bureau i særklasse

Vores erfarne team af specialister sidder klar til at håndtere dine Google Ads. Vi ved, at det ikke er nogen kunst at bruge alt for mange penge på Google Ads. Men hvis du vil have det maksimale ud af hver eneste krone, kræver det til gengæld eksperter i Google Ads.

Hos Search Partners er vi specialiseret i Google Ads, og vores klare målsætning er, at vores kunder opnår det maksimale udbytte af deres udgifter til Ads.

Vi er certificeret af Google, og tilsammen har Search Partners mange års erfaring med at rådgive kunder og skrue på Googles instrumentpaneler.

Vi er et datadrevet bureau bestående af specialister og branchens absolut bedste samarbejdspartnere og leverandører. Det betyder, at når du benytter os som dit Google Ads bureau, er du sikret personlig og kompetent service foruden én fast kontaktperson, som du refererer til.

Hos Search Partners tror vi på, at tillid, resultater og kommunikation i øjenhøjde er altafgørende for succes, og dette gælder både for vores kunder og for jeres kunder på nettet.

Få mere tid og lad specialisterne klare arbejdet

”Tid er penge” og derfor handler det om effektivt at udnytte den tid, du har til rådighed. Lad vores specialister lette presset fra dine skuldre og udføre deres job til perfektion.

Det er nemlig et fuldtidsjob at være specialist i alle aspekter af Google Ads, og når du vælger os som samarbejdspartner, frigør vi tid til andre marketingsaktiviteter samtidigt med, at vi forbedrer dine Google Ads.

Hos Search Partners mener vi, at man skal lade specialister løse specialisters jobs. For vi kører jo heller ikke vores biler til tjek hos uautoriserede mekanikere?

Vores erfarne medarbejdere er specialiserede inden for en række forskellige områder og opererer på ekspertniveau, så du kan trygt sætte din lid til os.

Det tilbyder vi din virksomhed

Hos Search Partners kan du få specialistrådgivning i perioder i form af en freelance, der bidrager med gode og nye input samt ekspertviden. Det tilbyder vi virksomheder, der i forvejen har ansatte, der klarer deres Google Ads annoncering.

Vores erfaring viser dog, at det kræver, din virksomhed har rigtig godt styr på annoncering selv.

Hvis du til gengæld vælger hele pakken og får os som dit Google Ads bureau, får du ikke blot flere øjne på din forretning i samarbejde med vores team bestående af de allerbedste fagspecialister.

Du opnår derigennem også både sikkerhed og sparring, da vi tager udgangspunkt i erfaringer og test fra andre kunder og har en række forskellige fagspecialister samt større værktøjer til rådighed, som alle bliver sat i spil.

Det kan til tider være en jungle at finde den rette samarbejdspartner, og vi anbefaler, du finder et bureau, som er i øjenhøjde med din virksomhed.

Er du en kunde med et budget på maksimum 2.000 kroner til vedligeholdelse af dine Google Ads om måneden og indgår et samarbejde med et bureau, der håndterer store kunder, får du sandsynligvis ikke den dygtigste specialist i bureauet, men derimod den mindre erfarne.

De større bureauer vil typisk heller ikke kæmpe for at holde dig som kunde, da du er en mindre kunde som, i deres optik, ikke har den store betydning for deres indtjening.

Hos Search Partners sørger vi derimod for at tage hånd om den enkelte kunde og skræddersy en personlig plan, og du kan derfor forvente at få samme høje service, kvalitet og ekspertviden uanset størrelsen på din virksomhed og dit budget.

Sådan når du ud til dine kunder med Google Ads

Google er stadig den mest foretrukne søgemaskine på nettet, og derfor arbejder vi seriøst med Ads. Som search bureau hjælper vi alle typer e-commerces og virksomheder med at få succes og vækst gennem Google Ads annoncering.

Vi vil være med på din Google Ads rejse og skabe relevant trafik til din hjemmeside, som kan være med til at øge omsætningen.

Det gør vi med:

– Tekstannoncer, der taler til dine kunder

I samarbejde med dig udarbejder vi en række annoncer og ledsagende søgeord, som får dine annoncer frem på siden, når brugere søger efter din vare eller service.

Vores kyndige specialister drejer i samspil med dig på de helt rigtige knapper, der både får dine annoncer helt frem i søgeresultaterne og ligeledes sikrer, at det kun er relevante brugere, der ser og klikker på dine annoncer.

– Shopping-annoncer, der lokker med billeder

”Et billede siger mere end 1000 år” og sådan er det også i søgemaskinerne. Shopping-annoncer på Google er utroligt effektive, har lavere klikpriser og konverterer langt bedre end tekstannoncer.

Når du vælger at benytte shopping-annoncer hos Search Partners, får du også vores produkt feed optimering med. I vores produkt feed optimering plukker, piller og sætter vi data sammen på en unik måde, der falder i Googles smag: Billigere klik og bedre konverteringer.

Har du produkter, som matcher eller er billigere end dine konkurrenter? Så er der et rigtigt stort potentiale i shopping-annoncer.

– Displayannoncer, der kender dine kunder

Det er ikke for sjov, vi siger, at displayannoncer kender dine kunder. Displayannoncerne placeres nemlig i de medier, dine kunder besøger.

Formålet med displayannoncerne er at ramme dine mulige kunder visuelt, og det sker ofte i større bannere på forskellige medier.

Vores dygtige grafikere tænker kreativt og ud-af-boksen, når de fremstiller lækre og iøjnefaldende displayannoncer, der er effektive og typisk har en lav CPA og høj ROI.

– YouTube-reklamer, der giver lyst til mere

Når du ser videoer på YouTube, bliver du ofte præsenteret for en kort reklamefilm først. Det er dog ikke en tilfældig reklamefilm, men derimod en film målrettet mod personen bad skærmen.

Googles algoritmer tracker dine kunders adfærd på nettet og sikrer, dine reklamefilm bliver vist til de relevante. Metoden hedder re-marketing, og den gør sig også gældende for displayannoncering.

Du må gerne stille krav til dine Google Ads specialister

Hos Search Partners sætter vi en dyd i at levere imødekommende service og arbejde i høj kvalitet. Vi er certificerede ”Premier Google Ads Partner” og underviser også for Google Succes Online.

Derudover håndterer vi budgetter på minimum 5.000 kroner til klik per måned, og af netop den grund ved vi, hvor vigtigt det er at finde den rette løsning til din virksomhed.

Vi aflægger altid et personligt og uforpligtende kundebesøg inden opstart, så gennemgangen af rapporterne forklares i øjenhøjde.

Ligeledes får du hver måned også en skræddersyet rapport på dansk, der nøje forklarer, hvilke Google Ads der er lavet. Rapporten indeholder en måneds samlede arbejde med dybdegående forklaringer af, hvad der er lavet samt hvorfor og hvordan tingene er lavet.

Modsat mange andre bureauer modtager du hos os altså ikke kun, en til tider, uforståelig og kringlet Google Analytics rapport med tal og statistikker.

Vi ønsker at skabe gennemsigtighed mellem Search Partners og vores kunder med en skræddersyet rapport hver måned, da vi tror på, at det giver et langt bedre samarbejde og udbytte for begge parter.

Vælg os som dit Google Ads bureau, hvis:

  • Du har ambitiøse mål
  • Du har brug for at frigive egne ressourcer
  • Du vil løfte din markedsføring til et højere niveau med vores dygtige specialister

Læs også vores guide: Sådan vælger du Google Ads bureau

Search Partners 360 graders Google Ads løsning i blå

Kontakt os

Helt uforpligtende. I øjenhøjde.
Eller ring nu på +45 60 87 26 26

Vi er certificerede Google Partner

Google Ads

Kom til tops – også på resultatsiden

KONTAKT