Digital strategi2018-09-01T20:17:06+00:00

Digital strategi

Sammen med vores kunde udvikler vi den optimale digitale marketingstrategi, som vi mener vil give det størst mulige afkast, på kort og lang sigt.

Vi skal have dine kunder i tale – og det stræber vi efter ved bl.a. at benytte flere forskellige kanaler i den digitale strategi, f.eks. søgemaskineoptimering, data feed optimering, Google Ads – og naturligvis online marketing på sociale medier som LinkedIn, Facebook og YouTube. Men det er kun begyndelsen – vi sørger for kontinuerligt at stikke en finger i jorden og holde tjek på, at den digitale strategi leverer ved kasse ét.

Ensartet kommunikation, der understøtter helheden

Ud fra vores analyse af virksomhedens behov sørger vi for at tilrettelægge en digital strategi, der ensretter de visuelle budskaber samt fx tekstannoncerne på de forskellige platforme.
Vi dataoptimerer, så vi afklarer, om der er urentable elementer i dit datafeed. Formålet er at sikre, at du som virksomhed bruger dine annoncekroner bedst muligt.

Gennemsigtighed i det udførte arbejde

Vi vil gerne have, at du som kunde er opdateret og helt med på, hvad der foregår, hvordan vi arbejder, og om strategien bærer frugt – ud over det, du kan mærke på din forretning. Derfor er det arbejde, vi laver, altid tilgængeligt – det kan f.eks. være i forhold til salg, antal besøgende, fx på din side og i din forretning osv.
Hver den første i måneden vil du som kunde få en rapport over det udførte arbejde beskrevet i detaljer, som vi gerne gennemgår. Vi går ind for gennemsigtighed i arbejdet med den digitale strategi.

Læg trygt arbejdet i vores hænder

Vi runder lige af! Vi er specialister inden for alle områder af online marketing – det være sig hjemmesideanalyse, keyword research, tekstforfatning, datafeeds og meget mere. Det vigtige er, at vi ikke bare forstår det og kan snakke teknik, vi kan også snakke forretning og samtidig overskue cockpittet, så du oplever målbare resultater i din online marketing. 
Derfor kan du trygt lægge arbejdet med online marketing i vores hænder. Og hvis du har lyst – er du velkommen til en rundtur i helikopter hen over det digitale landskab.

Vi er åbne og ærlige – også om, i hvor høj grad vi lever op til de mål, vi har lovet i den digitale strategi.

Kontakt os

Helt uforpligtende. I øjenhøjde.
Eller ring nu på +45 60 87 26 26

Google Partner logo
Search Partners er stolte af at være Accredited Professional i Bing Ads.

Kontakt os

Uforpligtende og ukompliceret – kontakt os i dag

Kontakt os i dag