Digital Marketing bureau

Et digitalt marketing bureau i øjenhøjde og med fokus på resultater

Online tilstedeværelse kan løfte dit kundepotentiale til nye højder, og det bliver stadig vigtigere som virksomhed at blive set på nettet. ”Hvorfor?”, tænker du måske? Jo, fordi store dele af salg og serviceydelser foregår her – og andelen går kun støt opad. Jo flere relevante informationer, som findes online omkring din virksomhed, des flere kunder vil det typisk generere. Search Partners er et digitalt marketing bureau, som i samarbejde med dig arbejder for, at din virksomhed får opmærksom blandt brugerne online. Vi er specialiserede inden for en række forskellige grene, der vedrører online tilstedeværelse, og vores absolutte formål er at skabe værdi for dig, som kan ses på bundlinjen.

Styrk din tilstedeværelse online med en skarp samarbejdspartner

Ved at skabe en troværdig og stærk profil online, øger du mulighederne for konverteringer. Det lyder måske meget lige til, men faktum er dog, at den digitale jungle kan være både svær at gennemskue og navigere rundt i. Især hvis man ikke befinder sig i den til daglig. Hos vores digitale marketing bureau ønsker vi at levere resultater til den enkelte kunde på en personlig og gennemskuelig måde. Vi snakker fagsprog internt og begreber som CPC, CRO, CTR, SEO, PPC, ROAS, ROI og mange flere er en del af den daglige jargon, men ikke nødvendigvis med dig. Har du brug for en langhåret forklaring på forhold om digital marketing, skal du dog også nok få den.

Det lyder måske som lidt af en kliché, men vi ser på den enkelte kunde og case. Vi er et digitalt marketing bureau med hovedfokus på gennemsigtighed og kommunikation i øjenhøjde. Hos Search Partners ønsker vi at guide dig igennem den digitale jungle, så du undgår at ende i dyre og tidskrævende fælder.

Et digitalt marketing bureau med branchens skarpeste medarbejdere

Når du allierer dig med et digitalt marketing bureau som Search Partners, kan du vide dig sikker på, at alle er fagligt kompetente og gennemtestede i forskellige cases og kundegrupper. Vi ønsker at levere branchens bedste kvalitet og service, uagtet hvilken hylde din virksomhed måtte passe ind på. Derfor er det selvsagt nødvendigt at have skarpe og imødekommende medarbejdere, der formår at omsætte kompliceret data til ganske almindelig dansk og vice versa. Derudover har vi alle sammen fingeren på pulsen og ved, hvad der rør sig inden for online markedsføring.

Vi er drevet af en analytisk og datadrevet tilgang, og det er med udgangspunkt i netop analyser og data, at vi danner et overblik og skaber en ramme, som vi i fællesskab kan udarbejde tiltag ud fra. Alle virksomheder er unikke, og blot fordi du kender en virksomhed, der bruger x antal kroner på online markedsføring, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at du ender med at bruge akkurat det samme beløb. Det afhænger nemlig af en række forskellige faktorer som eksempelvis konkurrence. Ønsker du at ligge i toppen for ”tasker”, koster det mere end ”restaurant i Grenå”. Blot fordi der er mere konkurrence inden for tasker, end der er inden for restauranter i Grenå.

Online er din virksomhed konstant i udvikling, og hvis du ønsker at blive ved med at skabe vækst, være konkurrencedygtig og positionere dig stærkt i branchen og på markedet, skal du alliere dig med et kompetent digitalt marketing bureau.

Vi tiltrækker brugerne – og holder på dem

Som digitalt marketing bureau kan vi med en række forskellige strategier sikre, at din virksomhed får en tydelig og troværdig online tilstedeværelse. Vi er blandt andet specialister i Google Ads og SEO, hvorfor vi kan skaffe din virksomhed stor og ikke mindst relevant opmærksomhed ved hjælp af disse. De to strategier differentierer sig fra hinanden, og hvis du ikke helt kender forskellen eller ved, hvor du hver især har forcer til at sætte ind, skal du læse videre.

 
FirstAgenda
Cadesign Form A/S
Greentel.dk
Creme de la Creme shop
 
SEO skaber kontinuerlig trafik til din side

SEO, også kaldet søgemaskineoptimering, skal gøre det nemt for søgemaskiner som Google at læse dine sider og vigtigst af alt vise dem, hvorfor netop dine sider er de mest relevante for givne søgninger. Alle virksomheder stræber efter at ligge på side 1, men der er kamp om side 1 placeringerne. Ved at samarbejde med et digitalt marketing bureau som Search Partners, kan du opnå rigtigt gode placeringer (vi stiler efter side 1), når der bliver søgt efter dine produkter eller services. SEO er en dynamisk og konstant disciplin, enhver virksomhed med respekt for sig selv og sin online tilstedeværelse bør prioritere at opdatere og holde aktuel løbende. Har du dog ikke øje for Googles flygtige og evigt forandrende algoritmer og faktorer, risikerer du at ramme forbi potentielle kunder.

Få kunder direkte i butikken med Google Ads

Forskellen på Google Ads og SEO ligger i placeringen og måden, hvorpå placeringerne opnås. Hvor SEO er de organiske søgeresultater, figurerer Google Ads som effektive tekstannoncer over og under de organiske resultater eller som Shopping Ads i karusselhjulet helt øverst. Med SEO er det Google, som ud fra en række kendte og ikke mindst ukendte faktorer, vælger hvilke placeringer dine sider skal have. Ved at benytte Google Ads betaler du derimod en pris per klik (CPC) for at få en potentiel kunde ind, som har søgt på netop dine produkter eller services. Google Ads er kendt for at være særdeles effektive, da de placeres direkte i synsfeltet på (forhåbentligt) købsmotiverede brugere.

Search Partners kan hjælpe din virksomhed stor opmærksomhed og dermed udbytte af eksempelvis tekstannoncer på Google. Vi er et digitalt marketing bureau med øje for detaljer og forandringer inden for online markedsføring, og det gør os i stand til at målrette og optimere dine sider, så du får flest mulige besøg og klik på dine sider til en pris, der matcher dit budget. Hos os går vi gerne den ekstra mil fra vores kunder, og du bliver hverken mødt af 9-17 arbejdstider eller priser skåret i granit. Vi værdsætter dedikation, fleksibilitet og hårdt arbejde for vores kunder, da det er med til at sikre, at den enkelte kunde får det absolut bedst mulige resultat. Vi tilbyder desuden også kurser i Google Ads, således I kan blive selvkørende eller bare få en bedre forståelse for, hvordan Google Ads fungerer.

OBS! Ønsker du at tage din online tilstedeværelse til et nyt niveau? Så er annoncering på YouTube måske løsningen for dig. Som et dynamisk og fremadskuende digitalt marketing bureau tilbyder vi naturligvis også annoncering på verdens næststørste søgemaskine YouTube. Dette medie er endnu ikke udnyttet i samme grad som andet, og derfor er Googles annonceringspriser også noget lavere der. Kontakt os for en uforpligtende og gratis snak om dine muligheder og få et par gode råd med på vejen.

 
 

Specialister i flere former for online markedsføring

Vores digitale marketing bureau tilbyder ekspertise inden for en række forskellige online markedsføringsdiscipliner såsom Google Ads og SEO som nævnt ovenfor. Vi kan dog også hjælpe jer med annoncering og retargeting på sociale medier foruden affiliate marketing.

Annoncering på sociale medier

De sociale medier såsom Facebook, Instagram og LinkedIn rummer et væld af muligheder, når det kommer til synlighed såvel som salg online, og derfor er det også platforme, vi anbefaler mange af vores kunder at være til stede på. Hvorvidt du skal være til stede på alle sammen eller måske kun én enkelt afhænger af, hvad du gerne vil opnå med annonceringen. Facebook er eksempelvis en glimrende platform til at nå ud til både potentielle og eksisterende kunder, Instagram er en visuel platform, hvor du med fordel kan skabe troværdighed og genkendelighed, mens LinkedIn er en perfekt platform, hvis fokus ligger på især networking og rekruttering. Hos Search Partners har vi specialiseret os i annoncering på diverse sociale medier og programmerne samt produkterne, som er nødvendige for at udnytte mediernes potentiale.

Affiliate marketing

Affiliate har i et stykke tid været en af tidens mest attraktive og givende former for markedsføring, og den kan beskrives som værende win-win marketing. Hos Search Partners har vi flere års erfaring med affiliate marketing, som er en performance-baseret markedsføringsform. Helt konkret, belønner affiliate marketing-websites hver gang, de genererer salg af din virksomheds produkter eller services. Du kender det typisk fra blogindlæg, hvor en skribent linker til produkter fra eksterne samarbejdspartnere. Dét er affiliate marketing. Det koster meget lidt at få sat affiliate marketing op, og vores digitale marketing bureau rådgiver jer både i forhold til at komme i kontakt med de rigtige affiliate netværk, sætte det op og lave en fornuftig aftale samt kommisionssats.

Grafisk design, som understøtter brand og budskaber

Uanset om I skal bruge grafik til et WP (white paper), et blogindlæg eller noget helt tredje, kan vi hjælpe jer med det. Vi samarbejder med dygtige og erfarne grafikere, som er eksperter i at lave grafik, der sender de rigtige signaler og passer til jeres indhold såvel som brand. Hos Search Partners vil vi gerne hjælpe med at give jeres virksomhed den synlighed og genkendelighed, som gør, at både jeres kampagner og indhold slår igennem med det samme. Giv os endelig et skriv eller kald – det koster ikke en øre.