Digital marketing-bureau

Search Partners er et digital marketing-bureau, som i samarbejde med din virksomhed arbejder for at få opmærksomhed blandt brugerne online.

Kontakt os
Greentel
ICEpower A/S
Chili Klaus
CleverCoffee
Creme de la Creme shop
Jyske Storkøkken
Cadesign Form A/S
Tirsbæk Bakker A/S
Xocolatl
MIFApladen A/S
Kundetbedste™
Poul Tarp A/S
Dansk Firmaidrætsforbund
MuteBox
3BusTilbud
WYNG
Schmidt Møbler
FirstAgenda A/S
Roligan.dk
Dansk ICYE
Recruit IT
Region Midtjylland
Cadesign Base A/S
Gbase® Sport
HommeFemme

Styrk din tilstedeværelse online med en skarp samarbejdspartner

Vi er specialiserede inden for en række forskellige grene, og vores absolutte formål er at skabe værdi for dig, som kan ses på bundlinjen. Vi ønsker at levere resultater til den enkelte kunde på en personlig og gennemskuelig måde.

Vi snakker fagsprog internt, hvor begreber som CPC, CRO, CTR, SEO, PPC, ROAS, ROI og mange flere er en del af den daglige jargon – men ikke nødvendigvis med dig. Har du alligevel brug for en langhåret forklaring på forhold om digital marketing, skal du dog også nok få den.

Det lyder måske som lidt af en kliché, men vi ser på den enkelte kunde og case. Vi er et digital marketing-bureau med hovedfokus på gennemsigtighed og kommunikation i øjenhøjde. Hos Search Partners ønsker vi ganske enkelt at guide dig igennem den digitale jungle, så du undgår at ende i dyre og tidskrævende fælder.

Et marketing-bureau med branchens skarpeste hjerner

Når du allierer dig med et digital marketing-bureau som Search Partners, kan du vide dig sikker på, at alle er fagligt kompetente og gennemtestede i forskellige cases og kundegrupper. Vi ønsker at levere branchens bedste kvalitet og service, uagtet hvilken hylde din virksomhed måtte passe ind på.

Derfor er det selvsagt nødvendigt at have skarpe og imødekommende medarbejdere, der formår at omsætte komplicerede data til ganske almindeligt dansk og vice versa. Derudover har vi alle sammen fingeren på pulsen og ved, hvad der rør sig inden for online markedsføring.

Et analytisk og datadrevet online-bureau

Vi er drevet af en analytisk og datadrevet tilgang, og det er med udgangspunkt i netop analyser og data, at vi danner et overblik og skaber en ramme, som vi i fællesskab kan udarbejde tiltag ud fra. Alle virksomheder er unikke, og blot fordi du kender en virksomhed, der bruger x antal kroner på online markedsføring, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at du ender med at bruge akkurat det samme beløb.

Det afhænger nemlig af en række forskellige faktorer som eksempelvis konkurrence. Ønsker du at ligge i toppen for ”tasker”, koster det mere end ”restaurant i Grenå”. Blot fordi der er mere konkurrence inden for tasker, end der er i relation til restauranter i Grenå.

Online er din virksomhed konstant i udvikling, og hvis du ønsker at blive ved med at skabe vækst, være konkurrencedygtig og positionere dig stærkt i branchen og på markedet, skal du alliere dig med et kompetent digital marketing-bureau.

Et marketing-bureau som tiltrækker brugerne – og holder på dem

Som digital marketing bureau kan vi med en række forskellige strategier sikre, at din virksomhed får en tydelig og troværdig online tilstedeværelse. Vi er blandt andet specialister i Google Ads og SEO, og derfor kan vi skaffe din virksomhed stor og ikke mindst relevant opmærksomhed ved hjælp af disse. De to strategier differentierer sig fra hinanden, og hvis du ikke helt kender forskellen eller ved, hvor du har forcer til at sætte ind, kan du blive klogere ved at læse videre.

SEO skaber kontinuerlig trafik til din side

SEO, også kaldet søgemaskineoptimering, skal gøre det nemt for søgemaskiner som Google at læse dine sider og vigtigst af alt vise dem i forbindelse med relevante søgninger.

Ved at samarbejde med et digital marketing-bureau som Search Partners kan du opnå rigtigt gode placeringer, når der bliver søgt efter dine produkter eller services. SEO er en dynamisk og konstant disciplin, som enhver virksomhed med respekt for sig selv og sin online tilstedeværelse bør prioritere at opdatere og holde aktuel løbende. Har du dog ikke øje for Googles flygtige og evigt forandrende algoritmer og faktorer, risikerer du at ramme forbi potentielle kunder.

Få kunder direkte i butikken med Google Ads

Forskellen på Google Ads og SEO ligger i placeringen og måden, hvorpå placeringerne opnås. Hvor SEO er de organiske søgeresultater, figurerer Google Ads som effektive tekstannoncer over og under de organiske resultater eller som Shopping Ads i karusselhjulet helt øverst. Med SEO er det Google, som ud fra en række kendte og ikke mindst ukendte faktorer, vælger hvilke placeringer dine sider skal have.

Ved at benytte Google Ads betaler du derimod en pris per klik (CPC) for at få en potentiel kunde ind, som har søgt på netop dine produkter eller services. Google Ads er kendt for at være særdeles effektive, da de placeres direkte i synsfeltet på (forhåbentligt) købsmotiverede brugere.

OBS! Ønsker du at tage din online tilstedeværelse til et nyt niveau? Så er annoncering på YouTube måske løsningen for dig. Som et dynamisk og fremadskuende digital marketing-bureau tilbyder vi naturligvis også annoncering på verdens næststørste søgemaskine, YouTube.

Dette medie er endnu ikke udnyttet i samme grad som andet, og derfor er Googles annonceringspriser også noget lavere der.

Digitale specialister i flere former for online markedsføring

Vores digitale marketing bureau tilbyder ekspertise inden for en række forskellige online markedsføringsdiscipliner såsom Google Ads og SEO – som nævnt ovenfor. Vi kan dog også hjælpe jer med annoncering og retargeting på sociale medier foruden affiliate marketing.

Annoncering på sociale medier

De sociale medier såsom Facebook, Instagram og LinkedIn rummer et væld af muligheder, når det kommer til synlighed såvel som salg online, og derfor er det også platforme, vi anbefaler mange af vores kunder at være til stede på. Hvorvidt du skal være til stede på alle sammen eller måske kun én enkelt afhænger af, hvad du gerne vil opnå med annonceringen.

Facebook er eksempelvis en smart platform til at nå ud til både potentielle og eksisterende kunder, Instagram er en visuel platform, hvor du med fordel kan skabe troværdighed og genkendelighed, mens LinkedIn er en perfekt platform, hvis fokus ligger på især networking og rekruttering.

Hos Search Partners har vi specialiseret os i annoncering på diverse sociale medier og programmerne samt produkterne, som er nødvendige for at udnytte mediernes potentiale.

Affiliate marketing

Affiliate har i et stykke tid været en af tidens mest attraktive og givende former for markedsføring, og den kan beskrives som værende win-win marketing. Hos Search Partners har vi flere års erfaring med affiliate marketing, som er en performance-baseret markedsføringsform. Helt konkret belønnes affiliate marketing-websites hver gang, de genererer salg af din virksomheds produkter eller services.

Du kender det typisk fra blogindlæg, hvor en skribent linker til produkter fra eksterne samarbejdspartnere. Dét er affiliate marketing. Det koster meget lidt at få sat affiliate marketing op, og vores digitale marketingbureau rådgiver jer både i forhold til at komme i kontakt med de rigtige affiliate netværk samt med at sætte det op og lave en fornuftig aftale samt kommisionssats.

Grafisk design, som understøtter brand og budskaber

Uanset om I skal bruge grafik til et WP (white paper), et blogindlæg eller noget helt tredje, kan vi hjælpe jer med det. Vi samarbejder med dygtige og erfarne grafikere, som er eksperter i at lave grafik, der sender de rigtige signaler og passer til jeres indhold såvel som brand. Hos Search Partners vil vi gerne hjælpe med at give jeres virksomhed den synlighed og genkendelighed, som gør, at både jeres kampagner og indhold slår igennem med det samme. Giv os endelig et skriv eller kald – det koster ikke en øre.

Fingeren på pulsen og kunden i centrum

Vi er et digital marketing-bureau med øje for detaljer og forandringer inden for online markedsføring – og det gør os i stand til at målrette og optimere dine sider, så du får flest mulige besøg og klik på dine sider til en pris, der matcher dit budget. Hos os går vi gerne den ekstra mil for vores kunder, og du bliver hverken mødt af 9-17 arbejdstider eller priser skåret i granit.

Vi værdsætter dedikation, fleksibilitet og hårdt arbejde for vores kunder, da det er med til at sikre, at den enkelte kunde får det absolut bedst mulige resultat. Vi tilbyder desuden også kurser i Google Ads, således I kan blive selvkørende eller bare få en bedre forståelse for, hvordan Google Ads fungerer.

Sådan finder du dit digitale marketing-bureau: 5 trin på vejen dertil

Når det kommer til at skulle vælge et digital marketing-bureau, er der ikke tale om en nem opgave.

Det er blevet mere og mere almindeligt for virksomheder at vælge et digital marketing-bureau i stedet for in-house marketing. Ganske enkelt fordi virksomhederne måske ikke har de rette kompetencer eller ressourcer til at udføre og opretholde opgaverne.

Der popper hele tiden nye marketingtaktikker op, og det er næsten umuligt for virksomheder at holde sig opdaterede på de nyeste trends og tendenser inden for online marketing samt finde ud af, hvordan forskellige platforme udnyttes bedst muligt. Af den grund kan det altså være fordelagtigt at få et eksternt bureau til at varetage disse opgaver.

Men når det kommer til at skulle vælge det rigtige digitale marketing-bureau, er der som sagt ikke tale om en nem beslutning – slet ikke, hvis det er dit allerførste samarbejde med et eksternt bureau. Inden du kaster dig ud i et samarbejde med et digital marketing-bureau, anbefaler vi altså, du gennemgår de næste 5 trin, så du er sikker på, du vælger det rigtige match for din virksomhed.

Hvad er dine behov i forhold til online marketing?

Som med så mange andre større beslutninger er det en god idé at starte med at kigge indad. Det betyder, du bør stille dig selv et par spørgsmål såsom ”Hvad vil jeg gerne opnå med et marketingbureau?” og ”Hvor meget er jeg villig til at betale for at opnå det?”. Når du får en forståelse for, hvad det er, du helt præcist gerne vil have hjælp til, er det mere sandsynligt, at du bruger din tid og dine ressourcer optimalt frem for at fægte i blinde.

Når du har fastslået din virksomheds behov – uanset om det gælder en stigning i jeres tilstedeværelse online eller en rebranding af jeres image – er du endelig klar til at søge aktivt efter det bedste digitale marketingbureau for jer.

Find et digital marketing-bureau, som imødekommer dine behov

Når du skal finde det rette marketing-bureau til dine opgaver, skal du kigge nærmere på de forskellige løsninger, som marketing bureauerne tilbyder. Passer de med det, du gerne vil opnå? For passer deres digitale marketingstrategier ikke med netop det, du søger, er bureauet nok ikke et ”perfekt” match – uanset hvor meget du ellers sætter pris på dem.

Dernæst bør du nøje overveje omkostningerne. Husk, det er ikke værd at bruge en formue på digitale marketing løsninger, som ikke er relevante for dine behov.

Foretag et grundigt baggrundstjek af forskellige digitale bureauer

Det er altid en rigtig god idé at udføre et grundigt baggrundstjek af forskellige marketing bureauer. En af de afgørende måder, hvorpå du kan fornemme, om et marketing-bureau er et match for dig, er ved at kigge nærmere på de resultater, som de selv har skabt. Hos Search Partners lever vi eksempelvis efter devisen ”Show it, don’t just tell it”.

Har du planer om at samarbejde med et bureau, som udfører SEO, giver det mening at kigge nærmere på, hvordan de rangerer inden for deres branche. Fandt du dem for eksempel på første side i Google? Hvis de ikke ”practice what they preach” og handler, som de prædiker, er de måske alligevel ikke kompetente inden for dét område. Det samme gør sig gældende med Google Ads, produktfeed optimering, konverteringsoptimering, strategi og meget andet.

Derudover bør du også kigge nærmere på anbefalinger. Du kan både spørge familie, venner og kollegaer til råds og ligeledes nærstudere deres anbefalinger på Clutch.co, Trustpilot, Google og Facebook. Alternativt kan du også overveje at spørge dit professionelle netværk på LinkedIn til råds, da der sandsynligvis er nogle i dit netværk, som har kendskab til konkrete bureauer eller personer, der kan hjælpe dig videre.

Stil de rigtige spørgsmål til et kommende digital marketing-bureau

Du har sikkert mange spørgsmål, der stikker i forskellige retninger, men det er vigtigt, du sørger for at stille de rigtige spørgsmål, som er relevante for dig.

Derfor har vi samlet fem hurtige spørgsmål, du kan overveje at stille et potentielt digitalt bureau:

Kan jeg se eksempler på tidligere kampagner?

Du må endelig ikke tøve med at spørge efter en portefølje på tidligere eller nuværende arbejde. Det gælder, uanset om du er interesseret i søgeordsrangeringer eller indhold med høje CTR’s og lave bounce rates. Mulighederne er mange, og det er individuelt, hvad virksomheder er interesserede i.

Hvem skal udføre arbejdet?

Det er klart at foretrække, at du får en erfaren specialist inden for et givent område. Derudover mener vi også, at det er en rigtig god idé at blive tilknyttet én fast kontaktperson, således du undgår at skulle kommunikere frem og tilbage mellem flere forskellige aktører. Du får klart det bedste resultat med én kontaktperson, som får et dybdegående kendskab til din virksomhed.

Hvor lang er jeres bindingsperiode, og hvor lang tid varer jeres samarbejder i gennemsnit?

Det er vigtigt, du undersøger, hvor lange bindingsperioder de forskellige digitale marketing-bureauer har. Utroligt mange bureauer har lange bindingsperioder fra seks måneder og op til 72 måneder, hvilket vi finder urimeligt. Du bør hellere vælge bureauer med kortere bindingsperioder.

Det modsatte gør sig dog gældende, når vi taler varighed på samarbejder. Her er det at foretrække, at de har en række lange samarbejder i deres portefølje, da det vidner om, om at de er dygtige og troværdige, når virksomhederne hænger ved.

Bed dem om et uforpligtende møde og en gennemgang

Når du først har kogt dine behov ned og ligeledes fundet en række digitale marketing bureauer, som potentielt kan løse dine opgaver, bør du kontakte dem med henblik på at booke et uforpligtende møde og en gennemgang af dine behov og krav.

Med et uforpligtende møde, hvor du både får ansigt på folk og fremsat dine problematikker og ønsker, får du hurtigt en fornemmelse af, hvordan de forskellige bureauer arbejder og tænker. I kan hurtigt forventningsafstemme og finde ud af, hvorvidt der er grundlag for et frugtbart samarbejde eller ej.

Find et digital marketing-bureau, der tilbyder en skræddersyet pakkeløsning

Det kan til tider være lidt af en jungle at bevæge sig rundt imellem de mange forskellige digitale marketing-bureauer, som findes derude. Mere end nogensinde før slås de om brugernes opmærksomhed, men du må endelig ikke lade dig forblinde af en adresse i midtbyen og et skarpt salgspitch.

Uanset om du er på udkig efter et digital-bureau, fordi du ikke selv har værktøjerne eller den nødvendige viden, eller har brug for at frigøre mere tid til andre aktiviteter i din forretning, anbefaler vi, du kigger efter et marketing bureau, som har specialister inden for en række forskellige områder.

Det betyder, at du bør prioritere et digital marketing-bureau, som både tilbyder løsninger inden for SEO, Google Ads, produktfeed optimering, retargeting, konverteringsoptimering og rådgivning i forhold til strategier. Ellers risikerer du at jonglere frem og tilbage mellem forskellige bureauer, hvilket i sidste ende blot risikerer at være frustrerende for både dig og bureauerne.

Sørg derfor i stedet for at finde et digital marketing-bureau med de rette certificeringer og specialister, som tilbyder en skræddersyet pakkeløsning tilpasset dine behov og dine krav.