Digital Marketing Bureau2018-10-06T08:43:29+00:00

Digital Marketing Bureau

Digital Marketing Bureau med fokus på dine resultater

Det bliver stadig vigtigere som virksomhed at blive set på nettet, da store dele af salget af varer og serviceydelser foregår her – og andelen vokser!
Som kunde hos det digitale marketing bureau, Search Partners, vil vi arbejde for, at din virksomhed får stor opmærksomhed hos brugerne.

Vi ved alt om Digital Marketing

Vi ønsker at levere resultater til den enkelte kunde på en personlig og gennemskuelig måde, hvor vores hovedfokus er gennemsigtighed og kommunikation i øjenhøjde. Vi snakker fagsprog internt – men ikke nødvendigvis med dig som kunde. Men har du brug for en langhåret forklaring på forhold omkring digital marketing, ja, så skal du nok få den.

Branchens bedste medarbejdere

Vi står overordnet for at levere branchens bedste kvalitet på alle hylder. Det sikrer vi bl.a. ved, at alle partners i Search Partners er fagligt kompetente og gennemtestet. Desuden værdsætter vi dedikation og hårdt arbejde for vores kunder – det er med til at sikre, at den enkelte kunde altid får det bedst mulige resultat. 

Specialister inden for search marketing

Som search bureau kan vi sikre, at din virksomhed får en tydelig online tilstedeværelse med forskellige strategier. Eksempelvis er vi specialister i Google Ads og søgemaskineoptimering. Her kan vi skaffe din virksomhed stor opmærksomhed – og dermed stort udbytte af f.eks. tekstannoncer på Google. Vi målretter og optimerer annoncerne, så du får flest mulige klik og besøg på din side for dit budget.
Vi tilbyder også annoncering på verdens næststørste søgemaskine, YouTube. Dette medie er ikke udnyttet så voldsomt, og Googles priser er derfor noget lavere. Klik dig videre rundt her på hjemmesiden – eller endnu bedre – ring, og få en gratis snak og et par gode råd

Erfarne og kompetente partnere

Search Partners er opbygget af dygtige og kompetente fagfolk inden for digital marketing. Flere af os er certificeret af Google som Ads og Analytics Partnere, og vi underviser desuden for Google Succes Online samtidig med, at vi blogger om online marketing.

Ønsker du et digitalt marketingbureau med fokus på resultater, gennemsigtighed og troværdighed, så kontakt os. Vi er overbeviste om, at du bliver tilfreds!

Kontakt os

Helt uforpligtende. I øjenhøjde.
Eller ring nu på +45 60 87 26 26

Google Partner logo
Search Partners er stolte af at være Accredited Professional i Bing Ads.

Kontakt os

Vil du vide mere eller mødes os?

KONTAKT