Certificeringer og partnerskaber

Hos Search Partners går vi op i vores certificeringer til perfektion, ligesom vores samarbejdspartnere udvælges med største omhu.
Det er din garanti for den seneste ekspertviden og kvalitet i arbejdet – også fra vores partnere.

Google Premier Partner

Vi er certificeret af Google som partner. Det er en certificering der forpligter og giver vores kunder fordele, de ikke får med en normal partner status.

Search Partners er Google Partner
Search Partners er e-mærket samarbejdspartner

E-Mærket Partner

Stolt samarbejdspartner med E-Mærket. E-Mærket er Danmarks mest kendte pejlemærke for seriøs og troværdig online handel. Med E-mærket er du altså beskyttet mod fup og svindel, både hvis shoppen har mærket og gennem køberbeskyttelsen, samt gratis sagsbehandling med jurister indenfor forbrugerrettigheder, lovgivning og regler inden for e-handel.

Udover at være Danmarks mest kendte pejlemærke online, bekæmper E-Mærket også fup og svindel. Det gøres gennem en utrættelig kamp mod fupbutikker, ved at udlevere informationer til SØIK.

Læs mere hos E-Mærket

Google Analytics – Qualified Individual

Alle vores mand der arbejder med Google Analytics, har gennemført og bestået Google Analytics-træning.

Alle mand hos Search Partners er Analytics Qualified Individuals
Search Partners er stolte af at være Accredited Professional i Bing Ads.

Bing Ads Accredited Professional

Vi har opnået Bing Ads Accredited Professional status. Det er din garanti for at vi kan levere professionel rådgivning og sparring i optimal brug af Bing Ads.

Google Succes Online

De dårligste i en årgang bliver undervisere, sådan lyder et gammelt ordsprog – sådan er det ikke i bureaubranchen, her er det kun de bedste. Derfor underviser vi for Google Succes Online over hele Danmark. Du finder også en del artikler på deres blog, som vi har forfattet.

Google Succes Online logo. Search Partners underviser for Google i Danmark.
DataFeedWatch partner bureau

DataFeedWatch Partner

Som et af de første bureauer i Danmark er Search Partners blevet DataFeedWatch partner. DataFeedWatch er ét af de førende produkt- og datafeeds værktøjer på verdensplan.

Kontakt os

Vil du vide mere eller mødes os?

KONTAKT