Case | 2BeSeen

Som 360º search bureau har Search Partners også andre bureauer som kunde. Indehaver af Search Partners, Andreas Lang, har været ansat i 2BeSeen og det gode samarbejde forsatte ved endt ansættelse.
Vi håndterer på freelancebasis 20-25 kunder og cirka 55-70 timers kundearbejde, administration og kundemøder på vegne af 2BeSeen om måneden.

For kunderne har det været en glidende overgang, hvor kun et fåtal af opgaverne ikke længere bliver løst af Andreas, og alle kunder er naturligvis informeret derom og har direkte kontakt via mail, telefon og møder.

2BeSeen har siden 2012 været et full service digitalt bureau med fokus på effektiv branding og på at løfte komplekse opgaver direkte for kunder og reklamebureauer. Blandt kernekompetencerne kan nævnes search engine marketing (SEO, AdWords, SoMe, m.fl.), hjemmesider, webshops og tryksager. 2BeSeen er ligesom os certificeret Premier Google Partner og har været det siden 2013.

Løsning af opgaver varerier, men optimering af Google AdWords-konti samt drift og planlægningsmøder er blandt de dominerende.

Google AdWords

På vegne af 2BeSeen arbejder vi med størstedelen af AdWords-kunderne og står for månedlige optimeringer på et fast timeantal pr. kunde. Kontakt med og certificeringer til Google håndteres af os. Optimeringerne varierer i størrelse, ligesom antallet af timer, men der laves både større, mindre og komplekse forbedringer og ændringer.

Administration og planlægning

Sammen med 2BeSeen afholder og varetager vi kundemøder over hele landet. Planlægning og eksekvering af markedsføringsmix samt opstarter.

Kontakt med kunderne er af afgørende betydning, så der altid er en direkte og ukompliceret dialog. Dette letter også planlægningen ved større begivenheder som Black Friday, julesalg og andre sæsoner.

Tekniske løsninger

Vi håndterer alle opsætninger af sporing, typisk via Google Analytics og Tag Manager. Opsætningen af sporing varierer fra sidevisninger til mere komplekse opsætninger, f.eks. på hændelser, e-handel og integrationer mellem platforme. Yderligere konsulterer vi på hjemmesider, servere og tekniske optimeringer. Alt fra hastighedsoptimeringer af hjemmesider til strukturerede data.

Produkt feed optimeringer

Som specialister i produkt feed/data feed optimeringer håndterer vi naturligvis også, på vegne af 2BeSeen, optimeringer af produktfeeds til både Google Shopping, Facebook, Pricerunner og Amazon.

2BeSeen samarbejder med Search Partners på en lang række områder.
Search Partners er Google Partner
Search Partners er stolte af at være Accredited Professional i Bing Ads.