Google AdWords bureau

Få større udbytte af dine Google AdWords annoncer

Når du vælger Search Partners som AdWords bureau, er der mange muligheder for online marketing. Oftest arbejder vi med tekst-, billed-, video- og produktannoncer, som er indbegrebet af Search Partners’ ekspertise. Vi har evnen til at målrette og optimere dine AdWords, så du ikke skal sætte dig ind i de komplekse regler og justeringsmuligheder. Samtidig har du sikkerheden for, at arbejdet med AdWords udføres af certificerede specialister, der sikrer dig det højest mulige ROI. 

Google AdWords – om teknikken og dit udbytte

Tekstannoncer beskriver også din virksomhed

En af de annonceringsformer, vi tilbyder på Google AdWords, er tekstannoncer, der ses øverst på resultatsiden i Google. I tekstannoncerne vises – udover reklamen for produktet – adskillige oplysninger om den pågældende virksomhed. Fx telefonnumre, afstand til virksomheden og åbningstider. Hvis du lader Search Partners skrue disse tekstannoncer sammen, kan du være sikker på en god CPA.

Shoppingannoncer – fuld fart på salget

Search Partners arbejder også med shoppingannoncer, der viser billedannoncer og varepriser. Shoppingsannoncer har typisk en højere konverteringsrate og lavere klikpriser end tekstannoncer. Her kan vi tilbyde dig markedets bedste produkt feed optimering. Netop dét er virkelig et interesseområde for os, som vi har udviklet og forfinet gennem flere år. Google Shopping bliver fortsat større, så derfor er det vigtigt også at være med her.

Displayannoncer – er super effektive

Og så er der displayannoncer – det er dem, du møder hos Google Partnere, fx visse dagblade i form af bannerannoncer. Displayannoncer er meget effektive og har en lav CPA, og samtidig har vi mulighed for at producere meget flotte annoncer.  Vores specialister ved også, hvordan man rent teknisk udarbejder displayannoncer med høje konverteringsrater.

YouTube er levende marketing

Annoncering på YouTube bliver mere og mere populært – ikke mindst, fordi YouTube er verdens næststørste søgemaskine. Vi kan rådgive om annoncering på YouTube, og vores samarbejdspartnere kan producere en video for dig, der sælger. Vi tilbyder både reklamefinansierede og selvbetalte reklamefilm.

Search Partners er det Google Ads bureau, du vælger, hvis du ønsker at udnytte mange års sammenlagt ekspertise inden for AdWords. Vi har specialister inden for alle grene af AdWords og PPC, og vi kan både rådgive og udføre. Med Search Partners’ ekspertise vedr. online annoncering sikrer vi dig en marketingsindsats, der kan mærkes på bundlinjen.

Search Partners 360 graders Google Ads løsning i blå

Kontakt os

Helt uforpligtende. I øjenhøjde.
Eller ring nu på +45 60 87 26 26

Vi er certificerede Google Partner

Google AdWords bureau

Vil du vide mere eller mødes os?

KONTAKT